گوشی پزشکی دیجیتال - قسمت اول - نبض هوشمند سلامت

گوشی پزشکی دیجیتال - قسمت اول

برچسب‌ها:گوشی پزشکی
تاریخ بارگذاری:۱۳۹۸/۴/۲۴
تاریخ آخرین ویرایش:۱۴۰۱/۵/۲۷
Public

گوشی پزشکی های سنتی که متداول ترین ابزار پزشکان محسوب می شود، همچنان در مراکز پزشکی و بیمارستان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این مدت با وجود اینکه گوشی های طبی تغییراتی در ساختار اصلی خود نداشته اند اما با آمدن استتوسکوپ های دیجیتال (الکترونیک) قابلیت هایی به آن ها افزوده شد تا هر پزشکی بتواند دایره وسیع تری از نیازهای خود را رفع کند.

ویژگی های گوشی پزشکی دیجیتال

در استتوسکوپ های دیجیتال ، امکان تقویت صدای دریافتی وجود دارد که این یکی از ویژگی های بارز آن به شمار می‌رود.

گوشی های پزشكی مكانيكی و سنتی در حالت معمول و در انواع مختلف، بيشتر نقش متمركز كردن صدای دريافتی را داشته و ميزان تقويت كردن صدا در آنها حدود ٢ تا ٥ برابر است. تمام فرآيند دريافت و تقويت و هدايت صدا در گوشی های پزشكی مكانيكی و سنتی، به صورت مكانيكی انجام می شود كه مشكلات خاص خود را نيز به همراه دارد. از جمله اين مشكلات علاوه بر كاهش ميزان صدا در طول مسير انتقال، محدوديت در طول تيوب های گوشی است.

گوشی پزشکی کلاسیک (سنتی) - نبض آوا

اين در حالی است كه در گوشی های پزشکی الكترونيک، ميزان تقويت صدا به حدود چند ده برابر میرسد و قابليت كنترل بسيار بالاتری روی صداهای دریافتی (از جمله میزان بلندی صدا، شنیدن همزمان صدا برای چندنفر و پردازش سیگنال های دریافتی) وجود دارد.
علاوه بر این ها امکان بلندتر کردن طول تیوب گوشی طبی بدون ایجاد مشکل تضعیف صدا نیز وجود دارد.
در كنار اين موارد ميتوان به امكان دريافت صدا از عمق بيشتر با وضوح بالاتر نيز اشاره كرد كه اين مورد نيز بر ميزان كارايی اين  استتوسکوپ ها می افزايد.
در این بین شرکت نبض هوشمند سلامت با تولید گوشی پزشکی دیجیتال نبض آوا توانسته میزان صدای دریافتی را با اولویت حفظ اصالت صدا، تا بیش از ۲۰ برابر تقویت کند.

گوشی پزشکی دیجیتال نبض آوا

 گوشی پزشکی دیجیتال نبض مدل NS1

در مدل NS1، این قابلیت برای کاربران فراهم شده تا قسمت تیوب گوشی پزشکی خود را جدا کنند و با استفاده از هنذفری به معاینه بپردازند. همین امر سبب شده تا مشکلاتی از قبیل کوتاه بودن طول تیوب و سختی های هدست تا حد زیادی برطرف شود و دستگاه راحت تر حمل شود.
ویژگی منحصر به فرد دیگر آن امکان مشاهده آنلاین نمودار صداها در هنگام معاینه می باشد به طوریکه با اتصال گوشی NS1 به اپلیکیشن نبض آوا علاوه بر مشاهده آنلاین PCG، می‌توان دیتاها را ذخیره و طبقه بندی کرد و در صورت لزوم برای شخص دیگری ارسال کرد.
این مدل از گوشی ها می‌توانند در جهت کاربری های آموزشی نیز مورد استفاده قرار گیرد، همچنین دقت خوبی در تفکیک صداهای دریافتی دارد (فیلتر صدای قلب و ریه) که در مطالب بعدی به تفصیل به آن ها پرداخته خواهد شد.

 

ادامه مقاله: استتوسکوپ (گوشی پزشکی) دیجیتال - قسمت دوم

مطالعه بیشتر:‌ مقاله جامع در مورد گوشی پزشکی (استتوسکوپ)

Share this article

نظرات: 0 عددافزودن نظر

Same articles

مشاهده همه
همراهان نبض

همراهان ما در مسیر سلامتی