استتوسکوپ (گوشی پزشکی) دیجیتال - قسمت دوم - نبض هوشمند سلامت

استتوسکوپ (گوشی پزشکی) دیجیتال - قسمت دوم

برچسب‌ها:گوشی پزشکی
تاریخ بارگذاری:۱۳۹۸/۴/۲۷
تاریخ آخرین ویرایش:۱۴۰۱/۵/۲۷
عمومی
فهرست مطالب

يکی از مهمترين امكانات يک گوشی پزشکی، تميز دادن صداهای مطلوب از صداهای مزاحم (صداهای محيطی و صدای برخورد و حركت گوشی روی بدن) در عين تقويت آنها است.

بگذاريد اين مهم را با يک مثال توضيح دهيم. فرض كنيد واحد حجم و بلندی صدا را x در نظر بگيريم. تصور كنيد 1x صدای مطلوب و 1x صدای مزاحم داريد. در يک گوشی پزشكی سنتی، صداهای مطلوبی كه حين استفاده به گوش شما میرسند 2x و صداهای مزاحم 0.5x میشوند و ذهن مخاطب به صورت پيش فرض و به مرور زمان و در اثر معاينات مختلف، صداهای مزاحم با اين درجه را ناديده ميگيرد. همانطور كه بعد از مدتی قرار گرفتن در محيط پر سر و صدايی مثل نمايشگاه ها و مجتمع های خريد، ديگر صدای محيط شلوغ ممكن است آزارتان ندهد در حالی كه در بدو ورود به اين مكان ها، ممكن است ميزان صدای حاصل از ازدحام و همهمه كاملا برای شما مشهود باشد.

مقایسه کیفیت صدای گوشی پزشکی دیجیتال و معمولی

در ادامه مثال و در يک گوشی پزشکی الكترونيک، صدای مطلوب در هنگام استفاده از محصول به ميزان 15x و صداهای مزاحم به ميزان 2x میرسند. اين يعنی نسبت صداهای مطلوب به صداهای مزاحم 7.5 است در حالی كه اين عدد برای گوشی های سنتی طبق اين مثال 4 است. در گوشی های الكترونيکی به دليل استفاده از تكنولوژی های تشخيص نويزها و صداهای مزاحم و كاهش آنها، ميزان کم شدن صداهای مزاحم و نويزهای محيطی بسيار بيشتر از گوشی های ساده مكانيکی است كه اين امر خود از مزايای ذاتی بهره بردن از يک سيستم الكترونيک حتی بدون هوشمند سازی آن است.

اما نكته منفی كه در اين مورد وجود دارد، عادت كردن مخاطب به استفاده از گوشی های الكترونيکی است. باز به مثال بالا توجه كنيد؛ ذهن مخاطب و شخصی كه از گوشی پزشكی استفاده ميكند به شنيدن صدای 2x عادت كرده است و اين باعث ميشود با اينكه درصد كاهش حجم نويز در گوشی الكترونيک به شكل قابل توجهی بيشتر است، اما مخاطب در دفعات اول استفاده از اين محصول كمی حس شنيدن صداهای مزاحم به همراه صداهای مطلوب را داشته باشد كه البته اين امر فقط مختص چند بار استفاده اول از اين محصول است.

در نظر داشته باشید که كاهش نويز تنها عملكرد گوشی های الكترونيک نيست، بلكه به دليل اينكه اين گوشی ها صدا را به سيگنال های الكترونيكی تبديل می كنند، امكانات متنوع ديگری از جمله امكان فيلتر كردن صدا به صداهای مطلوب كه مخاطب قصد سمع آنها را دارد (به عنوان مثال صدای قلب و شش) وجود دارد. همچنين امكان تغيير بازه فركانسی برای شنيدن صدای قلب نوزاد يا كودكان با سنين كم و بزرگسالان نيز وجود دارد.

در گوشی پزشكی الكترونيک (دیجیتال) نبض، تلاش شده است تا ميزان كاهش صدای محيطی و نويزهای مزاحم به حد كاملا قابل قبول برای راحتي كاربر هنگام معاينه برسد و طبق آزمايش ها و تست های انجام شده، كاربران از اين كاركرد محصول نيز رضايت داشته اند و توانسته اند با شرايطی كاملا مسلط بر صدا، معاينات خود را انجام دهند. جهت مطالعه نكات بيشتر در مورد محصول می توانيد به صفحه محصولات سايت نبض مراجعه كنيد.

 

مطالعه بیشتر: مقاله جامع در مورد گوشی پزشکی (استتوسکوپ)

اشتراک‌گذاری مقاله

نظرات: 0 عددافزودن نظر

مطالب مشابه

مشاهده همه
همراهان نبض

به ما اعتماد کرده‌اند